Nog in Alkmaar - Reisverslag uit Alkmaar, Nederland van Henk en Mieke Lover - WaarBenJij.nu Nog in Alkmaar - Reisverslag uit Alkmaar, Nederland van Henk en Mieke Lover - WaarBenJij.nu

Nog in Alkmaar

Door: henkenmiekenaarperu

Blijf op de hoogte en volg Henk en Mieke

28 Oktober 2011 | Nederland, Alkmaar

Hallo Lieve allemaal.

Ons avontuur gaat bijna beginnen. We zijn volop in de voorbereidingen en het vreselijke afscheid nemen. Nog 2 dagen en dan is het zover. We zijn al aardig zenuwachtig, maar we hebben er ontzettend veel zin in. We zijn vandaag nog naar Utrecht geweest om de laatste spullen mee te nemen van SWK. Daar kregen we van Anja en Evelyna van SWK nog de nodige tips. Die waren welkom. Morgen komen de kinderen nog gezellig eten. Tot ons volgende verslag dan waarschijnlijk uit Lima.

XXX

Henk en Mieke

• 29 Oktober 2011 - 12:14

Mike & Daan:

Spannend! We gaan jullie missen, maar we zien jullie straks nog gelukkig!
    XXX

• 29 Oktober 2011 - 12:32

Daav:

Hey wat leuk zeg dat jullie een reisverslag gaan bijhouden! Ik heb me inmiddels al ingeschreven om op de hoogte te blijven van jullie trip en al die ervaringen die jullie straks meemaken. Spaaannneeend! Ik wens jullie heel veel plezier in Peru en doe die lui in Peru maar de groeten van David uit Overdie. Ze weten wel wie ik ben.. :P

• 29 Oktober 2011 - 15:19

Erna Res:

oh wat spannend zo,n laatste dag. voel zelf gewoon kriebels.
    het zal vast en zeker beter voelen als je echt op weg bent. maar voor vandaag sterkte hoor.
    liefs en gauw tot horens

erna

• 29 Oktober 2011 - 22:09

Els En Geer:

Henk en Mieke een hele goede reis en veel sterkte bij het afscheid nemen maar voor jullie het weten zijn jullie weer terug en Mieke jij weer in ons midden.

Succes we wachten vol spanning jullie volgende verslag af.
    Lieve groetjes van ons Geer en Els.

• 30 Oktober 2011 - 11:36

Danielle:

Heel veel plezier en leuk om jullie te volgen via deze site. Is de spanning al een beetje van jouw gezicht af Henk? hihi...........dikke kus Paul Daan Nina en Nigel

• 30 Oktober 2011 - 14:54

Ton En Corinne:

Als jullie dit lezen zijn jullie wrs in Lima. Hopen dat jullie een goede reis hebben gehad. Geniet in Lima en goede reis verder naar het noorden.
    XXX van ons.

• 31 Oktober 2011 - 20:02

Eef En Marijke:

Lieve Henk en Mieke wij hebben al een mailtje gestuurd maar het is heel leuk om het zo te doen.wist niet eens dat dit er was, blij dat je het nog even verteld heb Miek.Wij blijven julllie volgen want we zijn natuurlijk heeeeel nieuwsgierig hoe het allemaal gaat,en hoe jullie het beleven.Liefs Eef en Marijkexxx

• 01 November 2011 - 12:36

Ed En Mar:

Hoi Henk en Mieke,

Wat een goeie vlucht hebben jullie gehad,dat is weer achter de rug.
    Nog een paar dagen rust en dan naar de volgende bestemming.
    Wij zijn benieuwd.

Dikke knuffel.

• 01 November 2011 - 14:29

Tineke En Michel:

Het was een mooi afscheid afgelopen zondag op Schiphol. We zijn benieuwd naar de eerste ervaringen in Peru. Liefs Michel en Tineke

• 12 September 2016 - 09:13

Sander Jansen :

Hoi henk en mieke heel veel plezier en geluk bij jullie reis met vriendelijke groet sander en angela jansen en de drie meiden veel geluk samen xxx en nog bedankt voor de mooie tijd bij az xxx