Aangekomen in Lima
Door: henkenmiekenaarperu
Blijf op de hoogte en volg Henk en Mieke
01 November 2011 | Peru, Lima
Lieve allemaal,
We hebben een goede reis gehad en zitten nu in een eenvoudige hostel in de wijk Mira Flores in Lima.We voelen ons echte backpackers. Gister hebben we het oude centrum bezocht met een busje waarin iedereen op elkaar gepropt zat.Het verkeer is heel druk en er wordt links en rechts ingehaald. Er wordt alleen maar getoeterd en het is een wonder dat het allemaal nog goed gaat ook.Wel een belevenis hoor.
We hebben het presidentiele paleis gezien waar net de wisseling van de wacht was. We hebben het Monasterio de San Francisco bezocht waar we een rondleiding kregen. Daar zagen we oa een prachtige bibliotheek geheel in oude staat. Heel indrukwekkend.Ook bezochten we daar de catacomben waar we de resten van duizenden mensen zagen liggen. (luguber hoor.Het was gister ook Haloween. Alle kinderen waren verkleed en gingen de winkels langs voor een snoepje.
Vandaag gaan we kust bezoeken.
Tot zover.
Liefs Henk en Mieke
Vandaag gaan we kust bezoeken.
Tot zover.
Liefs Henk en Mieke
01 November 2011 - 16:28
Annette:
Lieve Henk en Mieke.
Wat gaaf om eerst op deze manier met het land kennis te maken! Genoeg gigabites mee op je camera?
Ik hoef niet te vragen wat voor weer het is want dat staat hier gezellig onder jullie prachtige profielfoto :-))
Tot later,
xxx Annette -
01 November 2011 - 17:10
Els Timm:
Hallo Mieke en Henk wat een belevenissen nu al en jullie zijn pas weg maar wel heel leuk om dit allemaal eerst te beleven voordat jullie echt "aan het werk" gaan !!!
Heel veel succes verder en lieve groetjes van ons Geer en Els. -
01 November 2011 - 17:56
Daan Kuip:
Wat leuk om te lezen en wat doen jullie veel meteen! Hoe is de temperatuur daar? We zijn heel blij dat jullie veilig geland zijn. Genieten maar van de omgeving voordat jullie aan het werk gaan!
Xx -
01 November 2011 - 20:16
Marijke En Eef:
Dat is even wat anders dan in Nederland wel apart om eens heel iets anders te zien dan je gewend bent en gelukkig hoef je niet zelf te rijden Henk. Hier gaat alles goed en wij hebben mooi weer s'morgens fris en s'middags lekker zon.tot het volgende verslag liefsxx Marijke en Eef -
01 November 2011 - 20:16
Marijke En Eef:
01 November 2011 - 21:24
Danielle:
Ga vooral zo door met verslag uitbrengen! Erg leuk om te lezen.
Dikke x. -
02 November 2011 - 08:43
José:
Fijn te lezen dat t goed gaat en jullie al heel veel gezien hebben.Alleen die 32 graden met n hoge luchtvochtigheid lijkt me iets minder....zal je wel aan moeten wennen. Ik sluit me aan bij Danielle,ga vooral zo door met de verslagen....heel leuk.Dikke X uit Alkmaar -
02 November 2011 - 09:30
Corinne:
Wat bijzonder allemaal zeg, fantastisch en leuk om te lezen. Jullie hebben vast het gevoel al heel lang weg te zijn.
Genieten!!!!!!!!
XXX. -
02 November 2011 - 10:41
Bianca En Erwin:
Fijn dat jullie goed zijn aangekomen. En ook goed om te lezen dat jullie meteen energie hebben om de omgeving te gaan uitpluizen. We zijn benieuwd naar jullie volgende avontuur! Dikke kus van ons allen! -
03 November 2011 - 10:40
Lienie Mca :
Lievers,
Leuk dat t allemaal lekker gaat veel plezier en dikke kus van mij.....
de roos leeft nog steeds en staat mooi k kreeg ook rode hangers oorbellen v geja maar k mag ze niet in v je vriendin corrine ze vind me net maria magdalena......doei -
03 November 2011 - 21:29
Janny Boekelaar:
jullie zien leuke dingen. Wanneer gaan jullie nu werken? -
04 November 2011 - 10:35
Erna & Jos Res:
Wat een belevenissen allemaal! Mieke, wel foto,s maken hoor!
Lukt t spaans al een beetje/
Tim komt vananacht wwer thuis uit Wenen, alles goed.
het is hier prachtig herfsweer en de bossen zijn supermooi.
Nog veel moois en goeds
kijk uit naar jullie vogende verslag.
Groetjes uit Alkmaar Jos en Erna -
05 November 2011 - 15:23
Carla Schaft:
Hoi Mieke en Henk, ben even naar de rontgen geweest om je reisadres te vragen. wat leuk te lezen hoe julllie het maken. Wat een belevenis! Met hoeveel vrijwilligers gaan jullie werken? heel veel plezier en een dikke kus van Carla -
05 November 2011 - 22:51
Titia:
Hoi Mieke en Henk,
Fijn om te lezen dat jullie reis goed is verlopen. Jullie staan vrolijk op de foto, teken dat het goed met jullie gaat. Heel veel plezier, ik kijk alweer uit na een volgend verslag.Succes met jullie studie spaans. Adios